Los sonidos afectan gratamente a la sensibilidad como los colores o los olores. La comparación no se sostiene, pues si bien existen colores y olores en la naturaleza, no existen sonidos musicales: solo ruidos. […] (Claude LéviStrauss)

Sortida al Garraf

Posted: mayo 17th, 2015 | Author: | Filed under: acustica, comunidades, convocatorias, etnomusicologia, eventos, paisaje sonoro | No Comments »

El Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor prepara una nova activitat dedicada a l’escolta i l’enregistrament de camp. El proper dissabte 23 de maig guiarà un passeig sonor en el que es posaran en pràctica l’escolta atenta i els enregistraments de sons enmig de la primavera.

Adreçat a músics, artistes sonors, naturalistes, col·leccionistes de sons, entusiastes dels enregistraments d’àudio i públic en general, l’activitat començarà amb una xerrada introductòria a càrrec de Pedro Montesinos i Byron Abadía per, després, donar pas a la caminada sonora. L’objectiu és exercitar-se en l’escolta, així com en els enregistraments de camp en diferents punts al llarg del camí per la seva posterior escolta i anàlisi.

Les persones que no disposin d’equip d’enregistrament podran practicar l’escolta atenta i descobrir, sense més mediació que el propi sistema auditiu, els sons que caracteritzen l’entorn en aquesta estació de l’any. La caminada acabarà amb un intercanvi de materials i d’impressions captades pels participants.

Informació:

Punt de trobada primer torn: 07.45 h (plaça Catalunya, davant de l’ Fnac edifici El Triangle).

Punt de trobada segon torn: 11:15 h (estació de tren del Garraf).

Recomanacions: portar aigua, alguna cosa per menjar i roba comoda.

Per participar envia un mail a byronabadia@gmail.com o perete.montesinos@gmail.com abans del dia 20 de maig.

L’activitat és gratuïta.

Informació vía WLDBcn.

Be Sociable, Share!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.