[…] la acústica del espacio, los altavoces y el oído humano interpretan algo que es complejo, caótico e incalculable. (Carsten Nicolai)

Catalunya Ràdio y la #WLD2015

Posted: julio 17th, 2015 | Author: | Filed under: autopromocion, convocatorias, eventos, paisaje sonoro, proyectos, radio | No Comments »

Aquest dissabte, “Paisatges sonors”, amb Albert Murillo,  s’afegeix al World Listening Day 2015, el Dia Mundial de l’Escolta

Demà, dissabte 18 de juliol, l’espai “Paisatges sonors”, amb Albert Murillo, del web de Catalunya Ràdio se sumarà al Dia Mundial de l’Escolta, un dia per ser conscients del so del nostre entorn. Aquest any està dedicat a l’aigua. Arreu del món, tot un seguit d’iniciatives volen conscienciar de la importància de l’aigua i dels problemes que tenen molts éssers humans per aconseguir-ne. Durant tot el dissabte, a través del web de “Paisatges sonors”, es publicarà un so cada hora relacionat amb l’aigua. Albert Murillo ha editat sons de l’aigua en totes les seves formes i llocs, i des de perspectives molt especials. Si voleu formar part del World Listening Day 2015, seguiu el “Paisatges sonors” cada hora aquest dissabte.

—CAST

Mañana, sábado 18 de julio, el espacio “Paisatges sonors”, de Albert Murillo, del web de  Catalunya Ràdio se sumará al Dia Mundial de la escucha, un dia para ser conscientes del sonido que nos rodea. Este año está dedicado al agua. En todo el mundo, habrá iniciativas para conscienciar de la importancia del agua y de los problemas que tienen muchos seres humanos para conseguirla. Todo el sábado, a través del web de “Paisatges sonors”, se publicará un sonido cada hora relacionado con el agua. Albert Murillo ha editado sonidos de agua en todas sus formas y lugares, y desde perspectivas muy especiales. Si quereis formar parte del World Listening Day 2015, seguir los “Paisatges sonors” cada hora este sábado.

Catradio.cat/PaisatgesSonors

Facebook.com/catradio

Twitter.com/catalunyaradio

Be Sociable, Share!


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.